avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna, am o întrebare băiatul a terminat liceul a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna, am o întrebare băiatul a terminat liceul a luat bacalaureatul ...

Buna, am o întrebare băiatul a terminat liceul a luat bacalaureatul și a primit pensia alimentara pana in Iunie . Apoi sa decis sa meargă la facultate , sa înscris și a fost admis, facultatea începe in Septembrie iar tatăl lui nu îs mai trimis pensia pe Iulie -August spunând ca el vrea dovada ca sa înscris și ca i va plăti pensia in Septembrie după ce vede ca urmează școala la zi. I-am trimis poza cu cerere de înscriere la facultate dar nu e suficient pt el, vrea sa i se trimita detaliat , numere tel de la facultate sa vb el cu ei ca sa fie sigur ca e înscris copilul. Deși am trimis . Ce sa fac ca sa îmi plătesca pe lunile Iulie August . Și de la data de când sa decis sentința el nu a plătit 10 luni , numai după ce am vb cu el a început sa plătească dar nu a dat și din urma. Se poate face ceva in privința aceasta? Sa plătească tot

Alte discuții în legătură

Somaj IonMarian1990 IonMarian1990 Buna ziua, Imi poate fii o problema la dosarul pentru somaj daca nu m-am prezentat la una din materiile de bacalaureat??? (vezi toată discuția)
Buna ziua , e vorba de băiat care e major , acum 3 ani am primit ... Vauva Vauva Buna ziua , e vorba de băiat care e major , acum 3 ani am primit sentința de la tribunal ca fostul sot, tatăl copilului sa plătească pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Decizia definitiva a fost data acum 3 ani pentru pensia alimentara ... Vauva Vauva Decizia definitiva a fost data acum 3 ani pentru pensia alimentara copil, urmând atunci școala , de la data când sa emis decizia tatăl nu a plătit 10 ... (vezi toată discuția)