avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale De ce acte am nevoie pentru a deschide un magazin mixt?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

De ce acte am nevoie pentru a deschide un magazin mixt?

De ce acte am nevoie pentru a deschide un magazin mixt si de unde pot procura marfa pentru magazin?
Ultima modificare: Vineri, 18 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ana Av. Ranete , Avocat 13:06, 21 August 2023
Buna ziua,

Trebuie sa infiintati o firma (SRL) la Registrul Comertului. Este o lista intreaga de acte care sunt necesare. Va putem lamuri cu detalii in functie de situatia dvs. concreta. Este nevoie de o discutie.
Marfa o puteti achizitiona de oriunde.
Ultima modificare: Vineri, 18 August 2023
Ana Av. Ranete, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ce intelegeti prin mixt? Pentru diferite tipuri de marfuri comercializate exista diferite autorizatii necesare. Marfa o procurati de oriunde, cu conditia sa vina insotita de documentele legale
Asa este @adirandimitriu, aveti dreptate.
Deci, @laniar, cu atat mai mult este nevoie de o discutie pentru a lamuri detaliile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere magazin mixt gabygrass gabygrass Buna ziua va rog frumos puteti sa-mi spuneti daca am o intreprindere familiala deschisa pe agricultura inclusiv culturi de legume pot deschide un magazin mixt ... (vezi toată discuția)
Srl sau ii pentru florarie? rox_ann07 rox_ann07 Doresc sa deschid o florarie, in care sa am si un raft cu articole de nunta,botez, artizanat, procurate cu factura, dar si facute de mine manual (cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin. Matiescu Ionut Matiescu Ionut Buna ziua. Doresc sa deschid un magazin mixt in mediul rural, am achizitionat de curand un teren intravilan pe care intentionez sa ridic o constructie din ... (vezi toată discuția)