avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am constatat, astazi, in Revisal, ca la un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am constatat, astazi, in Revisal, ca la un salariat ...

Buna ziua!
Am constatat, astazi, in Revisal, ca la un salariat cu toate ca are destule modificari de contract, cand am intrat in raport per salariat scrie ca "nu exista intervale de vechime conform HG905/2017". Cu toate ca adaugarea de adaos la CIM pe care am operat-o ieri, se vede in "detalii sporuri/indemnizatii/alte adaosuri".
Nu inteleg unde este greseala?
Multumesc frumos pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:16, 22 August 2023
S-a refacut cumva baza de date?
da, dar demult, prin 2018......
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de modul de refacere, daca s-a utilizat un fisier .rvs., atunci refacerea a condus la o bază de date de registru fără istoric, actualizată la nivelul datei la care fişerul .rvs utilizat a fost generat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import baza de date registru non revisal econo econo O societate utilizeaza registrul salariatilor din alta aplicatie decat cea din Revisal. As vrea sa import baza de date registru non revisal.xml in aplicatia ... (vezi toată discuția)
Versiune 6.0.8 al revisal raport salariat ionela11 ionela11 Buna ziua, Stie cineva odata cu versiune 6.0.8 al Revisal nu mai pot vizualiza raportul salariatului cu toate modificarile actelor aditionale care au fost ... (vezi toată discuția)
Generare registru revisal nicotorok nicotorok Buna ziua, Ma poate ajuta cineva? Am generat Registrul, l-am salvat dar icoana salvata era una alba, fara nici o denumire, are intr-adevar terminatia .rvs dar ... (vezi toată discuția)