avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Stau intr-un bloc care nu are apometre pentru apa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Stau intr-un bloc care nu are apometre pentru apa rece,nici contoare ...

Stau intr-un bloc care nu are apometre pentru apa rece,nici contoare de gaz,nici repartitoare la calorifere.Totul este la comun.Administratora/asociatia nu vrea sa instaleze nici un fel de contor.Pot obliga administratia sa monteze contoare/repartitoare/apometre?Unii proprietati si-au dublat numarul de calorifere in casa,isi uda plante pe care le cresc pe balconul de la ghena de gunoi cu furtunul.Eu unu consum extrem de putin pentru ca sunt mereu in deplasari cu serviciul.Cum ii pot obliga sa monteze contoare sau macar sa fiu contorizat separat.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:12, 20 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai exista decit instanta de judecata.
Care ar fi in aceasta speta interesul si dreptul subiectiv amenintat a carui incalcare poate fi invocata in formularea cererii de chemare in judecata de catre reclamant (oakleyokey)? Actiunea in civil s-ar circumscrie in speta "obligatia de a face"?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E vorba doar de respectarea art. 83 din legea 196/2018, privind acest tip de cheltuiala.
Ultima modificare: Duminică, 20 August 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La instalarea centralei termice in apartamentul din bloc este ... gambette gambette La instalarea centralei termice in apartamentul din bloc este obligatorie montarea unui apometru pe racordul de alimentare cu apa rece de la reteaua comuna? (vezi toată discuția)
Contoare de apa rece cu aceeasi firma ca la apa calda? Frizeru Frizeru Exista vreo reglementare sau recomandare care sa ne oblige sa montam contoarele cu apa rece cu acceasi firma cu care am montat si pe cele de apa calda? Suntem ... (vezi toată discuția)
În ce condiții legale se pot schimba vechile apometre de apartament ... Cojocaru mihai Cojocaru mihai În ce condiții legale se pot schimba vechile apometre de apartament cu unele cu radiocitire wireless (asa dorește presedintele ). Specific: la prima ... (vezi toată discuția)