avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Blocare cont bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Blocare cont bancar

Detin un cont bancar in italia si agentul de asigurari de acolo m-a dat in judecata ca nu i-am platit. Eu detin toate dovezile ca i-am platit, procesul s-a judecat fara sa stiu in italia. Eu am aflat in decembrie si procesul s-a terminat in septembrie cu hotararea sa-mi blocheze contul din italia. Cum fac sa recuperez banii din cont avand in vedere ca am aproape 15000 de euro si sunt o suma destul de mare. Cum deblochez contul?
Cel mai recent răspuns: danibranescu , utilizator 16:37, 31 Ianuarie 2010
Trebuie sa va achitati datoria si apoi se poate debloca contul sau puteti contesta masura blocarii contului in instanta din statul respectiv.
Daca sustineti k ati platit ttrebuie sa aveti cel putin un inscris care sa confirme acest aspect.
Va recomand totusi sa platiti chiar si prin banca iar dupa efectuarea platii cereti un op pentru a face dovada achitarii, op cu care solicitati deblocarea contului sau puteti folosi inscrisul care face dovada platii deja virate.
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2010
ContSters82289, utilizator
problema e ca eu i-am platit si am dovada. dar el m-a dat in judecatat si s-a judecat in lipsa mea. fiind in romania eu nu am stiut nimic.el era avocatulmeu din italia.si am vorbit si cu alti avocati in italia si mi-au zis ca nu am ce face. l-as da in judecatata problema e ca imi trebuie banisi timp destul de mult. nu stiu cum sa fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont blocat de anaf eriklud eriklud Buna, ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat. Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)
Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să ... elsussy elsussy Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să îmi blocheze întreaga sumă aflată in cont? Ce as putea face ca banca să îmi permită ... (vezi toată discuția)
Popriri pe conturi nelyflorea nelyflorea Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)