avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Am o intrebare cu privire la complex ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Am o intrebare cu privire la complex planorama . ...

Buna seara! Am o intrebare cu privire la complex planorama . Am gasit un apartament acolo la un pret decent si am vrea sa ne mutam acolo eu si prietenul meu . De cine este detinut acel bloc , este detinut de EURO HABITAT ?
Care ar fi riscurile ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:05, 21 August 2023
Complexul Planorama este unul din proiectele imobiliare eșuate ale Bucureștiului. Din câte știu nici nu a fost recepționat. În singurul bloc locuit, finisajele și liftul au fost finalizate din banii proprietarilor, celelalte blocuri aflate în stadiu de execuție zac abandonate și în ziua de azi. Investitorul inițial a dispărut, la fel și avansurile plătite de potențialii proprietari care au dorit să cumpere acolo. Euro Habitat este în faliment, Sfatul meu: căutați în altă parte...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie spatii comune bloc/complex tonipieleanu tonipieleanu Buna ziua, Am cumparat un apartament nou cu cota parte din spatii comune aferente si nu stiu ce garantie am pentru spatiile comune, respectiv instalatiile ... (vezi toată discuția)
Plata "asociatiei" direct la dezvoltator Madalin_20 Madalin_20 Buna ziua, am o nelamurire foarte mare. De curand m-am mutat intr-un complex de locuite, nou construit si inca in stadiu de construire (se mai construiesc ... (vezi toată discuția)
Clauza antecontract dezvoltator- client LauraEP LauraEP Buna ziua! Doresc sa achizitionez o garsoniera in Bucuresti unde dezvoltatorul imi cere avans 15% la plata prin credit ipotecar. Blocul fiind inca in ... (vezi toată discuția)