avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am o mica problema, daca aveti ceva ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am o mica problema, daca aveti ceva solutii. Tatal ...

Buna ziua, am o mica problema, daca aveti ceva solutii. Tatal meu a murit in anul 1995, in urma caruia a rezultat un act de deces. Parintii tatalui au murit acum cativa ani si fratele tatalui m-a chemat sa facem succesiunea. Actul de deces este la mama, nefiind in relatii bune cu aceasta, nu doreste sa-mi dea actul de deces al tatalui pentru succesiune, ca si mostenitor. Primaria imi poate elibera duplicat, tinand cont ca exista originalul? Din cate se mentioneaza in articole, duplicatul se poate elibera doar daca originalul este pierdut, furat, deteriorat etc.
Cel mai recent răspuns: Volodia , utilizator 17:11, 19 August 2023
Vi se poate elibera duplicat fara probleme. Mergeti si cu certificatul de nastere langa CI, ca sa dovediti ca sunteti fiica lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat deces vaderetro vaderetro Buna ziua. In urma cu o luna tatal meu a decedat. Certificatul de deces a ramas la rude, ele ocupandu-se de inmormantare in mare parte. Eu am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Buna seara fratele meu a decedat. fiica lui s a ocupat de scoaterea ... ela2008 ela2008 Buna seara Fratele meu a decedat. Fiica lui s a ocupat de scoaterea certificatului de deces. La starea civila nu au avut certificatul de nastere al ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat deces matusa gmih gmih Buna ziua! Ce documente doveditoare ar trebui sa prezint la Serviciul de stare civila pentru a obtine un duplicat al certificatului de deces al matusii ... (vezi toată discuția)