avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Pot obliga tatăl prin instanta sa ma ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Pot obliga tatăl prin instanta sa ma anunțe când ...

Bună ziua. Pot obliga tatăl prin instanta sa ma anunțe când aduce copiii inapoi la mama, având în vedere ca nu își respecta programul de vizita? Se intampla sa ii aducă mai repede cu pana la 4-5 ore ( programul de vizita este de sambata orele 8.00 pana duminica orele 20.00). Se poate întâmpla sa nu fie nimeni acasă, știind ca nu ajung pana în jurul orei 20.00. Dar tatăl urmărește acest lucru intenționat pentru a avea motiv sa ii ducă inapoi la el, zicând ca nu e nimeni sa ii preia acasă.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:44, 21 August 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ii poate aduce si mai devreme, omeneste e sa vb si sa stabiliti ora cand ii aduce.
Daca nu puteti vorbi, dati-i telefon la 20 cand i se termina programul si daca nu ii aduce, dati tel la.politie.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie discutat prin telefon, mesaje, etc.

Daca va sicaneaza sesizați Protecția Copilului, DGASPC.
Ii vor explica ei.

Nu merge prin instanta ce vreți sau este extrem de complicat...
Doar sa cereți reducerea programului de vizita ar putea merge dar este complicat si asa...
Ar mai fi varianta sa îl convocați la avocat pentru o discuție pregătitoare unui demers juridic.

București 2023
Ultima modificare: Luni, 21 August 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre nerespectarea programului de vizita Iustina2 Iustina2 As dori sa stiu daca pot face ceva,in caz ca tatal copilului nu respecta programul de vizita stabilit de instanta...are dreptul sa ia copilul la el acasa de ... (vezi toată discuția)
Cum pot proceda,referitor vizita minor ContSters193379 ContSters193379 Din nou,am rugamintea de indrumare cum sa procedez in situatia asta,pt a evita alte complicatii legale si anume: -acu cateva zile am fost cu copilul,in ... (vezi toată discuția)