avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Receptia unui bloc nou construit. Ce prevederi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Receptia unui bloc nou construit. Ce prevederi legislative reglementeaza activitatea ...

Buna ziua,
Ce prevederi legislative reglementeaza activitatea de predare/primire a unui bloc nou construit ? Mentionez faptul ca adunarea generala a imputernicit comitetul executiv sa realizeze receptia blocului de la dezvoltator
Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Duminică, 20 August 2023
zaris, utilizator
Cel mai recent răspuns: zaris , utilizator 18:17, 24 August 2023
Cred ca puteti gasi informatii aici :
[ link extern ]
Multumesc !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine preia de la dezvoltator blocul nou, administratora, presedinta s au tot comitetul ? marinicafarafrica marinicafarafrica Buna ziua Suntem asociatie de proprietari untr un ansamblu rezidential iar eu fac parte din comitet si a venit momentul sa preluam blocul de la dezvoltator, ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte.buna ziua.cu multumiri anticipate....asi dori niste sfaturi despre ... roxiteo roxiteo Buna ziua.Cu multumiri anticipate....asi dori niste sfaturi despre ce am de facut mai departe.Timp de un an am indeplinit functia de Presedinte de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea conducerii asociatiei e.stoica e.stoica La ultima sedinta a asociatie de proprietari , cei prezenti au ajuns la concluzia ca trebuiesc inlocuiti cei din comiteteul executiv si presedintele. S-a ales ... (vezi toată discuția)