avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dar pe perioada facultății pot cumpăra 2 ani de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dar pe perioada facultății pot cumpăra 2 ani de vechime? Multumesc ...

Dar pe perioada facultății pot cumpăra 2 ani de vechime?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:22, 21 August 2023
Dacă ați făcut facultatea la zi, aceasta perioada este considerata stagiu de cotizare pt pensie, trebuie adusa adeverinta doveditoare de la facultate ca ati urmat cursurile la zi. Acesta va este util, din câte știu, doar dacă aveți stagiu complet de cotizare. Oricum, nu cred ca se pot cumpăra ani de vechime din orice perioada, ci doar pt ultimii 6 ani, dacă nu ati avut contract de munca.
Ultima modificare: Luni, 21 August 2023
rurs umsadu, utilizator
Puteti cumpara.. nu va impiedica nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de absolvire a facultatii, primita dupa 5 ani, poate modifica punctajul de calcul al pensiei? Eugen-Sterian Bercea Eugen-Sterian Bercea Buna ziua, Dupa terminarea facultatii, iulie 2009, sotia a fost incadrata la locul de munca (Ministerul Telecomunicatiilor - Directia economica) pe postul cu ... (vezi toată discuția)
Facultatea se considera vechime? Nico-Lavi Nico-Lavi Buna ziua, sunt inca studenta la zi la UPB si as vrea sa stiu daca pe perioada facultatii am fost angajata dar doar sezonier iar unde m-am angajat mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Anii facultate considerati ani de experienta in munca adqika adqika Buna ziua, Recent mi-a indicat cineva ca exista posibilitatea ca anii de facultate sa fie reportati ca ani de experienta in munca. Imi puteti indica ... (vezi toată discuția)