avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, un conducător auto mi-a lovit mașina ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, un conducător auto mi-a lovit mașina într-o parcare ...

Bună ziua, un conducător auto mi-a lovit mașina într-o parcare privată în timp ce viram ca să ies din locul meu de parcare, acesta a intrat din stânga mea nerespectând spațiul îngust, eu fiind blocat de un alt autovehicul pe partea dreaptă, a fost o parcare privată neamenajată (fără marcaje, delimitatoare de spațiu sau semne de ciurculație, etc.) a unui magazin cu materiale de construcții, ciudat este faptul că după ce am cerut imaginile de pe camerele de supraveghere ale magazinului aceștia au spus că filmarea nu mai există deoarece chiar în acel moment s-a blocat camera... am reușit să fac niște poze la pagube, nu am cameră de bord, este prima dată când mi se întâmplă, cel care m-a lovit nu a vrut să încheie pe cale amiabilă (deoarece doar eu am avut cele mai mari pagube din câte am văzut) urmând să îl chem la poliție, am dat amândoi declarație și ni s-au întocmit autorizațiile de reparație, îmi puteți spune care sunt procedurile și ce ar trebui să fac în continuare unde ar trebui să merg? daunele nu sunt mari, doar niște zgârieturi foarte pronunțate și vizibile pentru mașina mea, martori oculari au fost doar personalul magazinului și o rudă care se afla cu mine în mașină. Există cazul de culpă comună din moment ce amândoi eram în mișcare? v-aș ruga să îmi spuneți și care sunt următoarele proceduri și ce ar trebui ca eu să fac, mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 21 August 2023
Sebastian1223, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:25, 22 August 2023
Va adresati unei unitati specializate service reparatii auto ,eventual dealer marca vehicul care in baza dosarului de dauna va dispune executarea reparatiilor necesare
Politia ce a constatat?
Daca este culpa comuna fiecare proprietar isi va executa reparatiile pe propria asigurare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina lovita daniela 58 daniela 58 sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva....acum o saptamana mergand pe o strada mai ingusta eu am intrat intr-o depasire cu masina in acelasi moment cu o ... (vezi toată discuția)
Accident usor drum privat dan_pal dan_pal Buna ziua Am o intrebare legata de un accident facut pe un drum privat. Am iesit din parcare si din cauza unei masini parcate aveam vizibilitate redusa, asa ... (vezi toată discuția)
asigurari,cazul4.2 culpa comuna??? johny34 johny34 am avut masina parcata dupa o curba la stanga,3 sferturi pe domeniul public,in parcarea din spatele blocului,parcat pe partea dreapta,parcare nemarcata,fara ... (vezi toată discuția)