avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Salutare! Acum câteva zile am fost prins in autobuz ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Salutare! Acum câteva zile am fost prins in autobuz fără bilet. Cand ...

Salutare!
Acum câteva zile am fost prins in autobuz fără bilet.Cand controlorii mi-au zis sa ma legitimez le-am spus ca nu am buletinul la mine(chiar nu il aveam) si dupa câteva stații m-au lăsat sa cobor,desigur,in această perioadă m-au amenințat că o sa cheme poliția si jandarmii. Nu am platit biletul cu suprataxă pentru ca nu aveam bani destui la mine.
Pot primi amenda de 500 de lei daca nu m-am legitimat?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:03, 28 August 2023
daca le-ati spus numele si adresa, desigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă stb bună ziua, azi am întâmpinat o problemă cu cei ... Maria0710 Maria0710 Amendă STB Bună ziua, Azi am întâmpinat o problemă cu cei de la Control STB. De dimineață, grăbită în drum spre serviciu, fiind peste stradă ... (vezi toată discuția)
Controlori ratp j_condo j_condo Am si eu o mica dilema. Sunt din Ploiesti si am mers intr-o seara fara bilet (tinand cont ca statia din care am plecat avea inchis magazinul de bilete), iar ... (vezi toată discuția)
Amenda pe mijloacele de transport in comun mihalceabogdan mihalceabogdan buna ziua. doresc si eu o parere referitor la o presupusa viitoare amenda/proces verbal referitor la faptul k am fost prins fara bilet in mijloacele de ... (vezi toată discuția)