avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! Am obtinut visa pentru SUA anul aceasta cu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! Am obtinut visa pentru SUA anul aceasta cu valabilitate ...

Buna ziua! Am obtinut visa pentru SUA anul aceasta cu valabilitate pe 10 ani. As dori sa stiu, daca ma casatoresc si nu imi schimb numele , trebuie sa modific ceva sau sa aplic pentru o noua visa sau aceasta ramane valabila?
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 17:30, 22 August 2023
Viza rămâne valabilă chiar și în cazul în care expira pașaportul , va trebui sa aveți ambele pașapoarte cu d-voastră când călătoriți , cel nou plus cel vechi cu viza .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp se schimba numele dupa casatorie? mmana mmana Daca obtin o viza de munca de tip J1 pentru SUA pe pasaport si apoi intr-un timp scurt ma casatoresc, pot sa plec cu pasaportul cu acea viza fara sa imi schimb ... (vezi toată discuția)
Restabilire domiciliu in romania Cam28 Cam28 Buna ziua, Ma numesc Carmen, sunt cetetean roman si detin pasaport romanesc cu mentiunea Domiciliu: Franta. As dori sa fac restabilirea domiciliului in ... (vezi toată discuția)
Călătorie în sua imediat după căsătorie: pot avea probleme la frontieră dacă nu îmi schimb cartea de identitate cu noul nume în termenul legal? claudiufulga claudiufulga Buna ziua, Detin pasaport valabil si viza de SUA valabila pe 10 ani, pe numele actual. Pe data de 26mai urmeaza sa ma casatoresc si voi lua numele sotului, ... (vezi toată discuția)