Salutare.
Ma confrunt cu o situatie destul de des intalnita in ultima vreme, dar de care m-a saturat: abordarea copiilor de tot felul de indivizii (de regula pensionari) care se hlizesc la ei, ii intreaba diverse (ce faci? cume te cheama?), intervin in diverse situatii (daca nu esti cuminte, te ia baba acasa) sau ajung sa le dea dulciuri.
Pentru ca am ajuns la limita suportabilului sa am de-a face cu tot felul de oameni needucati si pentru ca orice tentativa de a le atrage atentia se termina cu niste replici absurde din partea lor (Doar glumeam. De ce v-ati suparat? Am vorbit cu el, nu l-am mancat?) creez aceasta postare.
Prin urmare, exista vreo lege care sa interzica astfel de comportamente?
Multumesc anticipat.
Exista lege care incadreaza faptele care genereaza prejudicii emotionale,fizice ,dar comportament de genul celui prezentat de dv este delicat de incadrat drept comportament deviat si care sa fie incadrat sub incidenta penala
Atat timp cat nu se realizeaza agresiune verbala sau fizica ,nu se poate discuta despre comportament abuziv
Unde nu exista respect ,educatie buna crestere..este foarte greu de remediat in special la persoane aflate la varsta sesizata de dv