avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Agresiune verbala la locul de munca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Agresiune verbala la locul de munca

In urma cu doua zile am avut parte de un incident nemaintalnit. Lucrez la o firma ca si casier . Am avut un schimb de replici cu "o clienta" . Mentionez ca am vorbit foarte frumos am si zambit chiar in timp ce doamna arunca cu vorbe urate. Citez" proasta,lucrezi la coada vacii , culoarea parului se vede ..etc". Nu am putut sa reactionez deoarece eram la locul de munca iar incidentul acesta m-a afectat pana la inchiderea programului. Pur si simplu nu mi se pare normal, lucrez cu sume foarte mari,am responsabilitate etc. Vreau sa fac o plangere ,am datele doamnei -nume,serie si numar de buletin,si sectorul unde locuieste si plus de asta am si 5 martori. Cum pot sa procedez si la ce se incadreaza ? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Dana156 , utilizator 14:57, 29 Septembrie 2011
Plangere pentru ce fapta ?
Stimata doamna , acesta este comportamentul persoanei , el este de factura grobiana , iar daca dvs ati intreprinde eventual ceva impotriva acesteia , dv. ati alerga si ati avea probleme.
Reactia unor oameni mici la astfel de probleme se datoreaza faptului ca atunci cand depasesc putinele modalitati de exprimare pe care le au , sfarsesc prin a fi grobiani.
Nu au rost , nici eventualele cheltuieli , pierderea de timp si nici deranjul.
Cu alta ocazie , mai calma , aduceti-i aminte ca face parte dintr-o lume anormala , care va disparea odata.
Ultima modificare: Joi, 29 Septembrie 2011
Radu Gabrian, Mediator
A lucra cu publicul mi se pare f.greu .O masina o poti opri dar un neam prost, grobian, cum s-a exprimat si r.gabi, exista ,a existat si din pacate va exista.Din pacate, tot mai multe cazuri dintre acestea sunt -oamenii sunt cum au fost educati-nu degeaba se spune despre cei 7 ani de acasa.Nu merita sa va faceti sange rau pentru atata lucru si fiti sigura, ca vi se va mai intampla, ca noua , tuturor.
Multumesc pentru raspunsuri. Intre timp m-am mai calmat si eu. Ceea ce ma sperie e faptul ca in astfel de situatii nu am nici un fel aparare ( in afara de agresiunile fizice unde exista buton de panica ,ba chiar si paza in magazin dar care nu stiu unde era cand s`a intamplat incidentul). Asa este,efoarte greu sa lucrezi cu oameni ,dar de cand lucrez nu am avut nicio problema probabil din cauza asta m-a afectat atat de mult . Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu, intimidare, hartuire? ContSters161126 ContSters161126 M-am hotarat sa deschid un alt subiect, desi problematica celui dintai se intrepatrunde cu acesta. In subiectul trecut ,,victima a unei agresiuni'', v-am ... (vezi toată discuția)
Altercatie, incident in parcare infoadrian infoadrian Am nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru un incident la care am fost implicat ieri 25.06.2017 In jurul orei 18 in parcarea unui loc turistic din Sinaia, ... (vezi toată discuția)
Politie sau protectia consumatorului? elena_71e elena_71e buna seara! am intrat astazi intr-un chiosc de ziare insotita de fiul meu de 5 ani pentru a depune un talon cu un anunt pen tru un ziar; urna respectiva era la ... (vezi toată discuția)