avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Va cer sfaturi în următoarele: Eu și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va cer sfaturi în următoarele: Eu și mătușa prin ...

Buna ziua!
Va cer sfaturi în următoarele:
Eu și mătușa prin moștenire am dobândit câte o curte și câte o casa.
Am primit drept de proprietate pe case iar pe teren posesie pe 3ani, fiind prima intabulare.
Curțile nu sunt unul langa celalalt și ambele au ieșire pe drum public.
Acum ea mă amenința că dacă nu facem un act la notar sa permit trecerea lor pe curtea mea pentru că a mea are două ieșiri pe 2 drumuri publice va da cazul pe judecată.

Întrebarea mea este daca are ea vreun drept legal sa mi se cere asa ceva, pot sa pierd o parte din curte,??
Multumesc ptr. raspunsuri!
Bună ziua.

Oricine poate investi o instanță de judecată, cu o acțiune civilă, însă asta nu înseamnă că demersul va fi și unul favorabil. În situația dvs., pentru a primi o opinie corectă, trebuie să consultați un avocat, care să se uite peste actele dvs.
Așadar, mergeți la o consultație, cu toate actele pe care le aveți la dispoziție și veți primi o opinie avizată.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. in cazul falsificarii unor acte (fals in semnatura + redactare ... Stefan0912 Stefan0912 Buna. In cazul falsificarii unor acte (fals in semnatura + redactare act care nu exista), in forma continuata (3-4 cazuri), care ar fi pedeapsa? Actele unei ... (vezi toată discuția)
Parintii mei au o casa si acte pe aceasta, insa nu are acte pe ... mobil mobil parintii mei au o casa si acte pe aceasta, insa nu are acte pe terenul de sub casa. Ce poate face in aceasta situatie? (vezi toată discuția)
Reconstituire teren aferent constructie toderiuc.nadia toderiuc.nadia casa cumparata in 1983, prin contract de vanzare-cumarare. terenul aferent constructiei de 250 mp trecut in proprietatea statului. Nu am facut cerere de ... (vezi toată discuția)