avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna. In cazul falsificarii unor acte (fals in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna. In cazul falsificarii unor acte (fals in semnatura + redactare ...

Buna. In cazul falsificarii unor acte (fals in semnatura + redactare act care nu exista), in forma continuata (3-4 cazuri), care ar fi pedeapsa? Actele unei institutie publica, dar cu care nu a fost prejudiciat in mod deosebit nimeni, si "castig" financiar nu au adus mai mult de 1400-1500 lei/ bucata.. Merita mers la un avocat si recunoscut, dat declaratii inainte sa se ajunga in faza de dosar penal? Sau nu prea ajuta.. Va multumesc!
Bună ziua,

Sfatul meu este să mergeți la un avocat, cel puțin pentru o consultație. Informațiile oferite aici sunt mult prea puține, pentru a primi o opinie de specialitate corespunzătoare.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare ! cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar ... Marius Ynd Marius Ynd Salutare ! Cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar penal întocmit pentru ART 334 Alin 4 din codul penal m-a refer ce pedeapsa as putea primi din ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează cu banca becereu daca nam mai plătit de 5 ... falamas falamas cum se procedează cu banca becereu daca nam mai plătit de 5 ani ajutați-mă va rog (vezi toată discuția)
Se poate face proces de ieșire din indivuziune din tp fara dezbaterea ... Lavi Camani Lavi Camani Se poate face proces de ieșire din indivuziune din TP fara dezbaterea succesiunii titularului? (vezi toată discuția)