avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna. In cazul falsificarii unor acte (fals in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna. In cazul falsificarii unor acte (fals in semnatura + redactare ...

Buna. In cazul falsificarii unor acte (fals in semnatura + redactare act care nu exista), in forma continuata (3-4 cazuri), care ar fi pedeapsa? Actele unei institutie publica, dar cu care nu a fost prejudiciat in mod deosebit nimeni, si "castig" financiar nu au adus mai mult de 1400-1500 lei/ bucata.. Merita mers la un avocat si recunoscut, dat declaratii inainte sa se ajunga in faza de dosar penal? Sau nu prea ajuta.. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Stefan0912 , utilizator 20:31, 23 Ianuarie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare ! cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar ... Marius Ynd Marius Ynd Salutare ! Cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar penal întocmit pentru ART 334 Alin 4 din codul penal m-a refer ce pedeapsa as putea primi din ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează cu banca becereu daca nam mai plătit de 5 ... falamas falamas cum se procedează cu banca becereu daca nam mai plătit de 5 ani ajutați-mă va rog (vezi toată discuția)
Parintii mei au o casa si acte pe aceasta, insa nu are acte pe ... mobil mobil parintii mei au o casa si acte pe aceasta, insa nu are acte pe terenul de sub casa. Ce poate face in aceasta situatie? (vezi toată discuția)