avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum se procedează cu banca becereu daca nam mai ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum se procedează cu banca becereu daca nam mai plătit de 5 ...

cum se procedează cu banca becereu daca nam mai plătit de 5 ani ajutați-mă va rog
Bună dimineața.

Vă sfătuiesc să mergeți la un avocat, cu actele pe care le aveți, pentru o consultație.
Dacă situația stă cum o prezentați dvs. și nu ați semnat alte documente, prin care să fi recunoscut datoria, puteți chiar invoca prescripția și, astfel, puteți scăpa de datorie. Aceasta este o ipoteză de lucru, care poate funcționa, doar dacă este susținută și de probe, în raport de situația dvs.

Cu stimă,
Av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parintii mei au o casa si acte pe aceasta, insa nu are acte pe ... mobil mobil parintii mei au o casa si acte pe aceasta, insa nu are acte pe terenul de sub casa. Ce poate face in aceasta situatie? (vezi toată discuția)
Am solicitat unei primării comunicarea unor documente in temeiul ... Canon02 Canon02 Am solicitat unei primării comunicarea unor documente in temeiul legii 544/2001 privind accesul la informatii de interes public. Mi au fost refuzate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o suprafata care nu e trecuta pe un titlu de proprietate ... pac427 pac427 buna ziua, am o suprafata care nu e trecuta pe un titlu de proprietate , iar pe suprafata respectiva este comnstruita o cabana care nu are nici un act. cum ... (vezi toată discuția)