avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un teren neintabulat se poate vinde? Tata are un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un teren neintabulat se poate vinde? Tata are un teren neintabulat ...

Un teren neintabulat se poate vinde? Tata are un teren neintabulat pe el, detine doar certificat de mistenitor pe acel teren in urma succesiunii dupa bunica mea(mama lui).Il poate vinde fara ca tata sa se mai intabuleze, adica cumva la intelegere cu cumparatorul iar apoi cumparatorul sa intabuleze direct el pe acel teren? Mulrumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:32, 22 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Trebuie să aibă intabulare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune act proprietate Merrylisa Merrylisa Buna ziua,care sunt pasii in urmatoarea situatie?bunicul meu din partea tatalui a fost unicul proprietar al casei,a murit,bunica la fel,tatăl meu care era ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren, vanzarea acestuia, cedarea sumei catre copil Clueless Clueless Mama a detinut un teren in proprietate. In urma decesului recent, mostenitorul direct este tata. Mama dobandise terenul prin vanzare-cumparare, nu mai are ... (vezi toată discuția)
Rezerva succesorală poate fi revendicată de la cumpărător, sau de la fratele moștenitor? seduardg@yahoo.co.uk seduardg@yahoo.co.uk Speța este următoarea: tatăl moare în 1990, mama supraviețuitoare, cu certificat medico-legal, împuternicind fiul, vinde în 2019 un teren și pe acest ... (vezi toată discuția)