avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună dimineața!As dori sa va adresez o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună dimineața!As dori sa va adresez o întrebare:este legal ...

Bună dimineața!As dori sa va adresez o întrebare:este legal ca angajatorul sa mi oprească bani din salariul pe care îl iau lunar ca și penalizare din diverse motive minore(ca de exemplu telefonul personal folosit) Menționez ca în decursul a 3 luni am fost penalizat de 2 ori cu suma de 200 lei din 2400 cât am salariul.Pot da în judecata firma și ce îmi trebuie la mana pentru a demonstra acest lucru.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justme5150 , utilizator 22:19, 24 August 2023
E și asta o varianta cu chitanță.Multumesc frumos!

Cornel Vasile a scris:

Sau solicitati chitanta pentru suma retinuta ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu eu o intrebare in legatura cu oprirea din salariu nejustificata ... Bogdan2001 Bogdan2001 Am si eu eu o intrebare in legatura cu oprirea din salariu nejustificata Lucrez intr o firma de vanzari si am ca parte salariala fixa plus un target din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua papy81 papy81 Am si eu o intrebare va rog,este posibil ca angajatorul sa iti opreasca din bani daca in una din zile a sunat in magazin si din cauza clientilor nu am putut ... (vezi toată discuția)
Am și eu o problema am primit de când cu pandemia un calculator ... Bogdan00099 Bogdan00099 Am și eu o problema am primit de când cu pandemia un calculator pentru a lucra de acasă, din păcate am spart acest calculator. Mai am de primit circa 20 ... (vezi toată discuția)