avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, Am 14 ani ,recent am furat din gluma un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, Am 14 ani ,recent am furat din gluma un produs( tricou) ...

Buna seara,
Am 14 ani ,recent am furat din gluma un produs( tricou) si am fost prinsa de pazinicul magazinului ,acesta a chemat menegera si aceasta la randul dansei a chemat politia ,m au intrebat de ce am facut ,cum am facut..
Vreau sa stiu va rog ce mi au facut ,adica daca mi au facut dosar (,amenda nu mi au dat) și ce se poate intampla mai incolo , ma poate afecta ?la școală mai departe
Va ramane dosarul sau ce este acela scris mereu?
Cel mai recent răspuns: AlinaAli5569022 , utilizator 04:01, 24 August 2023
Daca sunteți minor nu ajungeți la închisoare și nu o sa aveti cazier.
Sa nu mai faceți astfel de glume...

București 2023
Din gluma iti face si politia dosar penal ;-)
Corect ,n am ce zice:))...

Lonapak a scris:

Din gluma iti face si politia dosar penal ;-)

Mulțumesc frumos de raspuns ,dar asa in general ,poate disparea ce mi au scris acei domni de la sectie ?
Si ma afectează pe parcurs la cv?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca sunteți minor nu ajungeți la închisoare și nu o sa aveti cazier.
Sa nu mai faceți astfel de glume...

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am mare nevoie de ajutorul d-voastra Kudos Kudos Bineiteles ca daca nu faceam o porcarie nu aveam nevoie de ajutor...Asadar..sa va zic patania mea.Intr-o seara ma plimbam cu prietena mea si cu inca 2 fete ... (vezi toată discuția)
Bună, am furat de ceva timp din mai multe magazine din mall, ... LNoname LNoname Bună, am furat de ceva timp din mai multe magazine din mall, am fost prins au venit polițiști, am fost dus la secție. Mi s-a spus ca mi s-a făcut dosar ... (vezi toată discuția)
Condus cat c avand doar b gigi33 gigi33 buna ziua in urma cu 2 zile m-a prins politia conducand autoutilitara cat C eu fiind in scoala pentru C+E ,am luat proba teoretica pentru C urmeaza traseul ... (vezi toată discuția)