avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Viitorul meu soț a divorțat acum 11 ani de fosta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Viitorul meu soț a divorțat acum 11 ani de fosta soție împreunã ...

Viitorul meu soț a divorțat acum 11 ani de fosta soție împreunã au construit o casã, dar dupã divorț nu au fãcut partajul.. Ea a ramas 8 ani in casã și fostul ei soț a plecat de acolo. Ea a cunoscut pe cineva si a plecat din casã. Fostul sot a revenit la casã pentru a o întreține si a plãtii facturile. Acum fosta lui soție vrea să se întoarcã în casã și vrea toatã casa pe numele ei. Ei au împreunã un bãiat de 27 de ani. Ce se poate face în cazul acesta? Vã mulțumesc
Bună ziua.

În cazul descris de dvs., fiindcă nu există o înțelegere între părți, singurul demers, pe care domnul îl are la dispoziție, este inițierea unui proces în instanță. Recomand ca acest demers să fie efectuat cu ajutor de specialitate, în sensul de a vă angaja un avocat.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj intre soti si socrii NICOL COSTACHE NICOL COSTACHE Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns in cazul meu. Am fost casatorita 25 de ani. Am divortat la sf snului 2020. In timpul casatoriei eu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,am divorțat ,am împreună cu soțul un apartament ... Dana Nec Dana Nec Bună ziua,am divorțat ,am împreună cu soțul un apartament luat prin programul prima casa.El nu vrea să îl vindem ( îl deținem de 7 ani),și nici nu ... (vezi toată discuția)
Evacuare legala dupa divort? andreiion88 andreiion88 Buna ziua. Este legala evacuarea fostei sotii dupa divort din fosta locuinta comuna? Fostul sot nu i-a mai permis accesul in locuinta chiar daca in sentinta ... (vezi toată discuția)