avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,am divorțat ,am împreună cu soțul un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,am divorțat ,am împreună cu soțul un apartament ...

Bună ziua,am divorțat ,am împreună cu soțul un apartament luat prin programul prima casa.El nu vrea să îl vindem ( îl deținem de 7 ani),și nici nu vrea să îmi plătească o sulta.Cum pot proceda în acest caz? Eu nu vreau sa stăm împreună. Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dana Nec , utilizator 12:05, 24 August 2023
Bună ziua.

În situația descrisă de dvs., singurul demers pe care îl aveți la îndemână este acțiunea de partaj, prin instanță. Vă recomand să efectuați acest demers cu sprijinul unui avocat.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius
Vă mulțumesc,pentru sfat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viitorul meu soț a divorțat acum 11 ani de fosta soție împreunã ... Marya Symona Marya Symona Viitorul meu soț a divorțat acum 11 ani de fosta soție împreunã au construit o casã, dar dupã divorț nu au fãcut partajul.. Ea a ramas 8 ani in casã ... (vezi toată discuția)
Fratele meu a murit și a lăsat o casa. eu mai am un frate numai ... Aleric Aleric Fratele meu a murit și a lăsat o casa. Eu mai am un frate numai de tata. Tatăl nostru trăiește. După moartea fratelui am depus actele la notar în ... (vezi toată discuția)
Partaj intre soti si socrii NICOL COSTACHE NICOL COSTACHE Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns in cazul meu. Am fost casatorita 25 de ani. Am divortat la sf snului 2020. In timpul casatoriei eu ... (vezi toată discuția)