avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am avut o masina Aro, am vandut-o în 2014 dar nu am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am avut o masina Aro, am vandut-o în 2014 dar nu am radiat-o ...

Am avut o masina aro am vanduto an 2014 dar nu am radiato a ramas pe nummele meu nu mai am nimic nici un act de mana nimic acu mia venit de la taxe si ipozite din BC.unde locuiesc somatie de plata executorie suma de 1.400 rony. ce as putea face
Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2023
Vasile Cojoc, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:43, 23 August 2023
Parcurgeti urmatoarea procedura
Solicitati oficial la serviciul evidenta auto din cadrul politiei unde a fost inmatriculat vehiculul sa va comunice proprietarul vehiculului,daca acesta mai este in circulatie
Contactati birou notarial ,incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai sunteti proprietarul bunului mobil cu datele de identificare xxx urmare vanzarii/instrainarii vehiculului in anul yyy .numitului zzz
Cu documentele respective solicitati la autoritatea fiscala unde este rolul fiscal ,sa dispuna radierea vehiculului pe proprie raspundere
Autoritatea fiscala va dispune radierea vehiculului dupa achitarea integrala a debitului in evidenta
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere din evidență fiscale autovehicul rămas la fostul sot Chitarane Chitarane Buna ziua. Am divorțat în 2016 dar nu am făcut si la partajul bunurilor. Fostul soț a rămas cu .masina, teren si casa, in fapt. Masina a vândut.o si a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! acum ceva timp am vândut un autoturism pe o declarație ... Iusein Iusein Bună ziua! Acum ceva timp am vândut un autoturism pe o declarație de mana, iar această persoana a vândut masina altuia, ideea este că în ziua de azi ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara contract de vanzare-cumparare silviuglv silviuglv Buna ziua, in 2014 am vandut un autoturism insa nu a fost radiat de la primarie si m-am trezit cu impozit de plata ptr el. La primarie mi-au spus ca doar cu ... (vezi toată discuția)