avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pc fochist , hg 1198
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pc fochist , hg 1198

Bună ziua, sunt angajat personal contractual (fochist) la o unitate de Jandarmi. Pana acum am beneficiat de plata transportului la si de la locul de munca, dar de luna trecuta nu mai beneficiez din cauza sintagmei "incadrat in prima functie" . Care este interpretarea reala a Hg 1198/2022? Beneficiez de decontare ? Continui sa imi fac acel raport lunar pentru decontare chiar daca ei mi-au spus sa nu il mai fac ?
Mulțumesc pentru un eventual raspuns !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:29, 7 Noiembrie 2023
Ati avut o alta incadrare?
Nu am avut o alta incadrare

Cornel Vasile a scris:

Ati avut o alta incadrare?

Salut , care este salariul de baza la ei ( eu am 3 ani vechime .
Vedeti acest articol
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa va intreb despre cei care lucreaza la ... Dora_20 Dora_20 Buna ziua! As dori sa van intreb despre cei care lucreaza la o unitate militara, poate sa beneficieze de o scutire pentru un mijloce de transport(prin ordin ... (vezi toată discuția)
Decontare transport mapn. am fost repartizat la 400 km de casă ... Cosmin25F07 Cosmin25F07 Decontare transport MApN. Am fost repartizat la 400 km de casă și vreau să știu dacă se face decontul pentru a pleca acasă, o dată pe lună, cu ... (vezi toată discuția)