avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, as dori sa închiriez un apartament dar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, as dori sa închiriez un apartament dar vreau cu ...

Bună ziua ,as dori sa închiriez un apartament dar vreau cu contract legal,nu vreau cel de acomodare,proprietarul unde ar trebui sa meargă și cum îmi pot da seama ca este legal contractul?e prima data când stau în chirie în România și nu cunosc procedurile ,va mulțumesc anticipat
Dupa ce incheiati contractul, proprietarul trebuie sa il inregistreze la ANAF.
Nu știu ce înseamnă contract de acomodare probabil confundați cu altceva.Daca vreți sa fie ok 100%,,cereți proprietarului contractul îl analizează un av etc.Apoi solicitați o copie înregistrată la ANAF .Pt dvs nu contează dacă e sau nu înregistrat la ANAF,e riscul proprietarului contează sa aveți contract și cluzele acestuia sa va fie clare..
Bună ziua contract de acomodare a zis ca gen m-ar lua în spațiu la el în apartament.

Ultima modificare: Joi, 24 August 2023
Manuela Rășină, administrator
((((((COntract de comodat....E clar, dacă vrea sa va facă comodat nu vrea sa declare la ANAF ,.Solicitați contract de închiriere sau căutați în alta parte..
Ultima modificare: Joi, 24 August 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament de la comodatar ContSters298656 ContSters298656 Buna seara, O cunostinta ce pleaca din tara vrea sa imi dea locuinta in folosinta prin contract de comodat. Eu la randul meu vreau sa sub-inchiriez ... (vezi toată discuția)
Închiriere apartament prin srl Rapid Silviu Rapid Silviu Buna ziua, vreau sa cumpăr un apartament prin credit persoana fizica, pe care să îl închiriez. Având în vedere greutatea cu care se desfășoară ... (vezi toată discuția)