avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit CERTIFICARE OBLIGATORIE D.101 PT.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

CERTIFICARE OBLIGATORIE D.101 PT.

Bună ziua.
Am o societate care nu a avut activitate de la infiinţare (anul 2005), anul trecut, in mai 2009 am suspendat activitatea la ONRC pe 3 ani, am plătit impozit forfetar pt.1 luna (mai) 183 lei, l-am declarat la trim II 2009. Societatea nu a facut cerere de regim de declarare derogatoriu, astfel am depus la trim. D100, D300.Vă rog să-mi spuneţi, D.101 trebuie certificată obligatoriu şi în cazul soc. fara activ. de la înfiinţare, suspendată de la ORC???
Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: drecredit , utilizator 10:09, 1 Februarie 2010
Da
Fat-Frumos este un simpatic.
Da , este obligatorie certificarea (asa scrie in lege)

Mai adaug eu : si inutila. Cu voia MF.
Asta este partea a II a. Intrebarea era: daca este obligatorie. :)
Oare se mai certifica? Sunt atatea zvonuri ca declaratiile 101 nu vormai fi certificate de un consultant fiscal....
Deja se depun declaratii 101, fara viza consultant fiscal !..sunt acceptate.

Alte discuții în legătură

Nedepunere declaratii NELA FURTUNA NELA FURTUNA am infiintat o soc. in dec.2008. Nu am avut activitate si pana la momentul intrarii forfetarului am depus declaratiile pe 0. In primul trim. de forfetar, ... (vezi toată discuția)
Societate fara activitate care a platit impozit forfetar iuliana25 iuliana25 Buna ziua! Am o firma care de la infiintare si pana azi nu a avut activitate. Fiindca am suspendat-o abia in iulie 2009 am fost nevoita sa platesc impozit ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar ptr.srl care nu si-a inceput activitatea irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 Pentru un SRL infiintat in februarie 2009 ,care nu a inceput activitatea,s-a depus declaratia 100 la trim II 2009 cu 0 in urma instructiunilor verbale al ale ... (vezi toată discuția)