avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozitul forfetar ptr.SRL care nu si-a inceput ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozitul forfetar ptr.SRL care nu si-a inceput activitatea

Pentru un SRL infiintat in februarie 2009 ,care nu a inceput activitatea,s-a depus declaratia 100 la trim II 2009 cu 0 in urma instructiunilor verbale al ale celor de la biroul de consiliere si indrumare a agentilor economici din cadrul administratiei financiare.De la biroul unde se depun efectiv aceste declaratii ,se cere completarea declaratiei 100 cu valoarea impozitului forfetar corespunzator celor 2 luni din trim II,adica 387 lei .
Acum sunt complet confuza,care e varianta corecta?
Cel mai recent răspuns: victorn , utilizator 19:53, 13 August 2009
irina_stirbu2000 a scris:

Pentru un SRL infiintat in februarie 2009 ,care nu a inceput activitatea,s-a depus declaratia 100 la trim II 2009 cu 0 in urma instructiunilor verbale al ale celor de la biroul de consiliere si indrumare a agentilor economici din cadrul administratiei financiare.De la biroul unde se depun efectiv aceste declaratii ,se cere completarea declaratiei 100 cu valoarea impozitului forfetar corespunzator celor 2 luni din trim II,adica 387 lei .
Acum sunt complet confuza,care e varianta corecta?

In anul infiintarii nu aveti de calculat si platit impozit forfetar. D100 trebuie completat cu impozitul calculat ca si pana acum, iar daca sunteti pe pierderi inscrieti zero la coloana "Impozit datorat".
Multumesc!
Si eu am infiintat un srl in februarie 2009.AM suspendat activitatea societatii in LUNA IUNIE .Deci pentru luna MAI (de cand intra in vigoare impozitul forfetar)am platit un impozit de 183,3 lei.IMPOZITUL tot o sa-l platiti .......mai asteptati...?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine ma poate ajuta ??/ ContSters127791 ContSters127791 nu am platit deloc forfetarul lui pogea, si acum tr sa depun D 101 si D 710 pe Martie la AF cine ma poate ajuta sa le completez ?/ mersy mult (vezi toată discuția)
Impozit profit 2009 pierdere 2008 simomagda simomagda Ajutor pt.urmatoarea situatie 1. pierdere 2008 2.trim.i 2009 -pierdere trim.ii 2009 -pierdere - se declara impozitul minim 717 lei trim.iii ... (vezi toată discuția)
Impozit profit dec 2009 COCA2302 COCA2302 Buna ziua am urmatoarea situatie: trim 1-profit- 11749 declarat si platit trim 2-profit-15371 declarat si platit trim 3-profit-9290 declarat si platit trim ... (vezi toată discuția)