avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit CERTIFICARE OBLIGATORIE D.101 PT.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

CERTIFICARE OBLIGATORIE D.101 PT.

Bună ziua.
Am o societate care nu a avut activitate de la infiinţare (anul 2005), anul trecut, in mai 2009 am suspendat activitatea la ONRC pe 3 ani, am plătit impozit forfetar pt.1 luna (mai) 183 lei, l-am declarat la trim II 2009. Societatea nu a facut cerere de regim de declarare derogatoriu, astfel am depus la trim. D100, D300.Vă rog să-mi spuneţi, D.101 trebuie certificată obligatoriu şi în cazul soc. fara activ. de la înfiinţare, suspendată de la ORC???
Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: drecredit , utilizator 10:09, 1 Februarie 2010
eu am gasit pe un blog o circulara CECCAR care spune ca nu este obligatorie vizarea. uitati-o aici in format jpeg - [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunere declaratii NELA FURTUNA NELA FURTUNA am infiintat o soc. in dec.2008. Nu am avut activitate si pana la momentul intrarii forfetarului am depus declaratiile pe 0. In primul trim. de forfetar, ... (vezi toată discuția)
Societate fara activitate care a platit impozit forfetar iuliana25 iuliana25 Buna ziua! Am o firma care de la infiintare si pana azi nu a avut activitate. Fiindca am suspendat-o abia in iulie 2009 am fost nevoita sa platesc impozit ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar ptr.srl care nu si-a inceput activitatea irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 Pentru un SRL infiintat in februarie 2009 ,care nu a inceput activitatea,s-a depus declaratia 100 la trim II 2009 cu 0 in urma instructiunilor verbale al ale ... (vezi toată discuția)