avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.... Am o nelămurire dacă ma poți ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.... Am o nelămurire dacă ma poți ajuta.... E din ...

Bună ziua.... Am o nelămurire dacă ma poți ajuta.... E din partea lui socru.... Bunica socrului o avut o avut niște pământuri și o rămas la mama lui socru... Pe dansa o intrtinuto nepoata lui socru aducă fata lui sora lui.... Socru nu are niciun act ca iau fost luate... Si îl tot magesc ca or merge sa treacă ceva pământ și pe el după nu mai zice nimeni nimic.... Ce se poate face sa între și el în posesia vreunui pământ?

Alte discuții în legătură

Mostenire , succesiune ? aurora 13 aurora 13 Buna seara Va relatez in cuvinte cat mai putine problema mea. In anul 2000 sotul meu a avut un accident de masina care i a produs decesul. Am ramas vaduva cu ... (vezi toată discuția)
Succesiune si dobindire apartament Petrash Petrash In urma decesului socrului meu a ramas un apartament cu doua camere. Dintr-o casatorie anterioara, socrul meu are doua fiice - pe FOSTA mea sotie si pe sora ... (vezi toată discuția)
Mostenire nedelcuvictoritza1990 nedelcuvictoritza1990 Buna ziua! Bunicii din partea sotului meu au avut 2 fii(socrul meu si fratele acestuia).Socrul meu a avut 3 fii iar fratele acestuia 4 copii. Bunica sotului a ... (vezi toată discuția)