avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Ordinul 1761 din 2021
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Ordinul 1761 din 2021

Ordinul 1761 din 2021 , Anexa 3 , articolul 4 se referă și la registratori medical ? Din ce categorie fac parte ei ?

Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:27, 26 August 2023
În vederea asigurării igienei corecte și eficiente a mâinilor personalului medico-sanitar și de îngrijire este interzisă purtarea inelelor, brățărilor, ceasurilor sau altor bijuterii.

In speta, se refera la tot personalul medico-sanitar si de ingrijire fara nicio exceptie.

Registratorul medical intra la personal sanitar cu pregătire superioară, superioară de scurtă durată, postliceală sanitară sau medie.
In organigrama, ca registrator medical nu poate fi incadrata decat o persoana cu pregatire medicala. medie sau superioara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrator medical - categorie profesională Carina213 Carina213 Registrator medical : in ce categorie intra? In Personal Medico sanitar , auxiliar sau de care (vezi toată discuția)
Asistent medical cu studii superioare petrescucornelia petrescucornelia Am absolvit Liceul Sanitar in 1981 specializarea generalist -1990 schimbat specializarea in radiologie -1991 grad principal in pediatrie -1992 echivalare ... (vezi toată discuția)
Durata debutului in munca dsy dsy Buna seara! Doresc sa stiu care este cadrul legal de trecere intr o alta grila de salarizare....de la asistent medical debutant la asistent ... (vezi toată discuția)