Buna.
am un contract de chirie cu Consiliul Judetean. Din gresala banca a transferat suma chirie catre Primaria Judeteana pe lunile Iulie, August, Septembrie 2009.
Luna ianuarie am fost anuntata de restanta si penalitati. Care este modalitatea prin care sa nu platesc penalitatile? Este posibil ca la caseria la care lunile urmaroare am platit facturile urmatoare sa nu fi vazut restantele mele, sau daca au vazut este corect sa platesc chitantele din lunile urmatoare, fara sa platesc restantele pe care le am?
Va multumesc.
Solicitati bancii unde aveti cont deschis un extras de cont din care sa reiasa ca ati platit chiria pe cele trei luni si va prezentati la proprietar cu acel extras ca sa demonstrati ca ati achita acea chirie si ca nu sunteti restant.
Sfat : Daca plata a fost facuta la termen, conform contractului, persoanei juridice respective iar vina nu va apartine, cel vinovat suporta paguba pe cale amiabila sau judecatoreasca.Trebuie sa aduceti insa dovezi in acest sens, persoanei juridice care va inchiriat bunul si sa-l notificati .
Penalitati chirie
alecsia2012
Buna ziua. As dori sa stiu cum se calculeaza penalitatile la chiria datorata Icral ului, daca se poate..:) Este vorba de un apartament inchiriat de la stat, ... (vezi toată discuția)