avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... In luna noiembrie 2023 imi expira cartea de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

In luna noiembrie 2023 imi expira cartea de identitate, in Romania. ...

In luna noiembrie 2023 imi expira cartea de identitate, in Romania. .Domiciliul este al parintilor mei, care lucreaza ca si mine in Italia. Este necesara prezenta unuia din ei cand vin in tara sa mi preschimb CI. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 09:41, 19 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este necesară prezența lor dacă aceștia dau o declarație prin care își exprimă acordul în acest sens. Declarația ar fi bine să o dea la un Consulat al României din Italia.
E necesara acordul ambilor parinti, propietari?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci când există mai mulți proprietari ai unui imobil, este suficientă doar declarația unuia dintre ei. Declarația va trebui sa o prezentați în original, și, de asemenea, va trebui să aveți și actul de proprietate al imobilului, tot în original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare carte de identitate expirata Cristi.roma Cristi.roma Buna seara am si eu o intrebare eu sunt in Italia si in curand imi va expira buletinul si vreau sa vin in Romania sa-l preschimb, dar problema e ca mama e in ... (vezi toată discuția)
Ce acte sunt necesare pentru reinnoirea buletinului la 18 ani? valentindiaconu valentindiaconu Buna ziua.Sunt valentin .Momentan sunt in italia si pe 13 ianuarie imi expira buletinul exact cand implinesc 18 ani.Intrebarea este ,pot merge singur sa imi ... (vezi toată discuția)
Acte necesare la consulat in vederea eliberarii unui pasaport simplu pentru minor AVRAMG AVRAMG ma intereseaza de este suficient numai pasapoartele parintilor ca dovada a identitatii in fata organelor consulare in vederea eliberarii unui nou pasaport ... (vezi toată discuția)