avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Va rog sa îmi spuneți și mie care este procedura de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Va rog sa îmi spuneți și mie care este procedura de renunțare ...

Va rog sa îmi spuneți și mie care este procedura de renunțare la pensia de invaliditate gr II nerevizuibil pentru a mă reincadra
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 05:58, 25 August 2023
Megeți la Comisia de experteziză și faceți cerere de renunțare de gradul de invaliditate, apoi mergeți și vă angajați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renunt pensie ContSters223878 ContSters223878 buna ziua,as dori sa mi spuneti care ar fi procedura ptr a renunta la pensia de boala si reinceperea activitatii in campul muncii,trebuie spus acest lucru cu ... (vezi toată discuția)
Grad 2 invaliditate k666 k666 Bună ziua, Am gradul 2 de invaliditate și doresc sa mă angajez, de altfel și medicii specialiști susțin sa mă angajez, și nu știu care este varianta ... (vezi toată discuția)
Vreau sa renunț la pensiei de invaliditate gr. 3 poncea_34@yahoo.ro poncea_34@yahoo.ro Ce trebuie sa fac pt a renunța la pensia de invaliditate gr 3? Precizez ca in luna Noiembrie ar trebui sa merg la revizuire. As vrea sa încep serviciul la ... (vezi toată discuția)