avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Autoritate părintească minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Autoritate părintească minor

Buna ziua,
In urma unei hotărâri judecătorești, instanta a decis ca exercitarea Autorității parintesti sa fie exercitata in comun, de ambii parinti, pentru minor.
S-a decis de asemenea, ca domiciliul copilului sa fie la mama, dar si un program de vizitare minor. Problema este ca mama a luat singura toate deciziile in privinta copilului:
- neînscrierea la clasa 0 si amânarea acesteia pentru inca un an, Desi mi-am exprimat dezacordul in privinta acestui lucru, ea a obtinut singura derogare de la inspectorat pentru a amâna înscrierea la scoala.
- copilul urmeaza un tratament complex in urma unei probleme de sanatate, de asemenea nici nu am fost informat cu privire la acestea.
Ce pot face eu in aceasta situatie?
Ultima modificare: Duminică, 27 August 2023
offsetman, utilizator

Alte discuții în legătură

Custodie comuna tzapone tzapone Bună ziua! Sunt tatăl a 2 minori un băiețel de 5 ani și o fetiță de 3 ani jumătate pentru ambii custodia este comuna , problema este următoarea Am ... (vezi toată discuția)
Minor- drepturi parintesti wio wio wio wio este adevarat ca din octombrie sa bagat o lege si romania in care da dreptul ambilor parinti 50% si 50% sa aibe aceleasi drepturi:D vizita etc prin lege?:D va ... (vezi toată discuția)
Pot lăsa copilul în tabără dacă tatăl nu este de acord? roxanaameliaioana roxanaameliaioana Bună ziua sunt despărțită de tatăl copiilor, acesta momentan nu are drept de vizita dar ii interzice copilului sa meargă în excursie și tabara,susține ... (vezi toată discuția)