avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locatarii unui bloc au infintat o asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locatarii unui bloc au infintat o asociatie de proprietari, au ...

Locatarii unui bloc au infintat o asociatie de proprietari, au hotarare judecatoreasca si cod fiscal. Aceasta asociatie a fost infintata cu scopul de a se desprinde de asociatia din care faceau parte. Intrebarea este daca din punct de vedere juridic mai fac parte din asociatia veche.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:04, 28 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atat timp cat instanta de judecata a dispus hotarare judecatoreasca prin care a dispus acordarea de personalitate juridica rezulta ca este asociatie de proprietari distincta de sine statatoare
Mai poate sa faca parte din asociatia veche?
Ultima modificare: Luni, 28 August 2023
avram1, utilizator
Acum urmeaza o faza foarte importanta: desprindere din vechea asociatie. Desprinderea se face in urma unui Protocol financiar-contabil. Puneti-va expertii la treaba. F. important este ultima lista de plata. Atentie, pentru ca parasiti vechea asociatie, trebuie sa va returneze fd. de rulment depus pana acum la vechea asociatie - deci pregastiti-va chitantele doveditoare !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ce se intampla cu penalitatile la despartirea asociatiei dalv dalv Urmeaza ca asociatiile sa se desparta Eu inrregistrez la asociatia veche o penalitate, nu restanta, de 2400 lei pe care am contestat-o in instanta, pe data de ... (vezi toată discuția)
Fond reparatii asociatii proprietari MOTEABOGDAN MOTEABOGDAN Buna seara,va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema:in asociatia noastra presedintele impreuna cu administratorul au hotarat sa transforme fondul de ... (vezi toată discuția)
Separare asociatie proprietari mirelahanganu mirelahanganu Buna seara. Intampinam o situatie delicata in sensul ca la data de 04,09,2017 am dobandit personalitate juridica . Suntem o Asociatie de Proprietari nou ... (vezi toată discuția)