avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mi-am cumparat un camion, cap tractor pentru firma mea
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mi-am cumparat un camion, cap tractor pentru firma mea

Salut, eu anul acesta mi-am cumparat un camion, cap tractor + semiremorca , si întrebarea mea este, am nevoie de o firma in domeniul transporturilor de marfa ? Si am nevoie de atestat de manager ? Sau am nevoie de licența? Nu duc marfa către alți clienți , imi aduc marfa pt magazinul meu aliemntar, o cumpar din tara , deci?
Ultima modificare: Duminică, 27 August 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Proprietar al unui auto declarat furat rrt rrt Buna Ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema, asupra careia va rog sa ma indrumati cu eventuale sfaturi. Speta ar fi urmatoarea: in anul 2007 am cumparat ... (vezi toată discuția)
Buna, recent am înființat o firma de transport, am un cap tractor ... Soso33 Soso33 Buna, recent am înființat o firma de transport, am un cap tractor înmatriculat, licența+copie conforma, totul în regula! Semiremorca insa am scos doar ... (vezi toată discuția)