avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, am o nelămurire în legătură cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, am o nelămurire în legătură cu înlocuirea pe ...

Bună ziua, am o nelămurire în legătură cu înlocuirea pe perioada concediului de odihnă adică am trecut pe cererea de concediu de odihnă că solicit înlocuitor deoarece volumul de muncă este foarte mare dar managerul a spus că nu are pe cine să pună în locul meu că nu are personal. R.L.C.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:12, 28 August 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorul nu poate impune salariatului să-și găsească un înlocuitor pe perioada concediului de odihnă (cu atât mai puțin să ceară nominalizarea unei persoane într-o cerere de CO) și nici nu poate condiționa acordarea concediului de găsirea unui înlocuitor. E problema angajatorului că nu e personal suficient, nu a angajatului.
www.avocatnet.ro/articol_635...
- mesaj mutat din topic nou -

R.L.C. a scris:
Am primit un răspuns dar întrebarea este dacă eu trebuie să reiau din urmă toată activitatea care s-a desfășurat în perioada concediului de odihnă adică să introduc în calculator vreo 2000 de hârtii plus activitatea zilnică care mai constă în introducerea a altor aproximativ 120 de hârtii care au foarte multe date pe ele?
Ultima modificare: Luni, 28 August 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! am și eu o întrebare :dacă plec în concediu ... Daria 63 Daria 63 Bună seara! Am și eu o întrebare :dacă plec în concediu de odihna șanț obligată să-mi caut înlocuitor și să-l plătesc eu? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna crisfloriana crisfloriana Buna ziua. Angajatorul ii poate impune unui salariat sa isi anuleze concediul de odihna in beneficiul altui salariat, in conditiile in care programarile pentru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o nelamurire legată de concediul de odihnă,și ... jondoe1 jondoe1 Bună ziua,am o nelamurire legată de concediul de odihnă,și anume:am depus cererea de concediu de odihnă cu 60 de zile înainte(am verificat la biroul ... (vezi toată discuția)