avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Razgandire constatare amiabila Buna ziua, Am incheiat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Razgandire constatare amiabila Buna ziua, Am incheiat ieri amiabila ...

Razgandire constatare amiabila
Buna ziua,
Am incheiat ieri amiabila online, recunoscand ca eu sunt vinovat, iar celalalt nevinovat.
Precizez ca el a lovit masina mea oprita!
Insa azi am constatat ca m'am inselat in privinta aprecierii vinovatiei (din cauza oboselii - era 3 dimineata si a altor informatii survenite ulterior), in réalitaté vina apartinand ambilor conducatori auto.
Ce pot face in aceasta situatie?
Va multumesc,
Adrian
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 16:39, 28 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca vehiculul dv era stationat,nu se afla in miscare evident celalalt participant la eveniment este in culpa
Deplasati-va la serviciul rutier local si comunicati evenimentul
Va rog raspundeti la intrebare, despre constatarea amiabila.
Vehiculul meu era oprit pe contrasens

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Derapaj cu autoturismul si lovit apoi din spate soryca soryca As avea si eu o nelamurire. Intr-o dimineata ma deplasam cu auto si am intrat in derapaj, zapada pe carosabil, am reusit sa redresez auto dar am intrat pe ... (vezi toată discuția)
Accident ispaslabis ispaslabis Buna! Ma deplasam cu masina pe o sosea cu 2 benzi pe sens,am depasit o masina de pe prima banda si in timp ce ma aflam in depasire o persoana din alta ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna - culpa comuna kalash kalash Buna Ziua, In data de 12.01.2015 masina proprietate personala era parcata in fata portii imobilului in care domiciliez de asemenea proprietate ... (vezi toată discuția)