avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita dupa 8 ani pentru 50 lei
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita dupa 8 ani pentru 50 lei

Buna ziua!
Va rog sa-mi comunicati un sfat referitor la o notificare DIGI RDS care solicita plata unei restante(fara sa precizeze ce reprezinta) de aprox.50 lei pe numele mamei decedate in urma cu 8 ani, amenintand cu executare silita pe fiica defunctei.
Suma nu reprezinta o valoare de nedepasit, insa teama fiicei este ca nu cumva , platind suma respectiva sa se trezeasca cu potentiale penalitati , desi din cate stie nu a preluat contractul mamei cu restante la plata.
Curios este ca in cei 8 ani, nu a venit niciodata o solicitare similara.
Multumesc pentru suport si consiliere!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:21, 28 August 2023
Daca debitul este de 8 ani,formulati contestati in instanta de judecata,solicitati sa se constate interventia termenului de prescriptie drept de executare debite
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare de plata rds dupa 3 ani de la inchiderea contractului maxxboy maxxboy am primit in posta un plic din partea firmei rds-rcs cu o notificare de plata de urgenta a sumei de 149,49 ron ca urmare a unui debit facturat a seviciilor: ... (vezi toată discuția)
Datorie cablu de 4 ani Subcinschi Subcinschi Buna ziua, M ama mea a fost abonata la o firma de cablu pana in 2009 mai-iunie , a renuntat sunand la ei si au zis ca vine un coleg de pe teren sa ne ia ... (vezi toată discuția)
Coproprietar elisia elisia Buna ziua!Va rog f mult sa imi spuneti ce pot sa fac in situatia urmatoare:eu am avut un apartament intr.un cartier,eram singurul proprietar,am vandut ... (vezi toată discuția)