avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, În urma cu 6 ani am divorțat. Copilul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, În urma cu 6 ani am divorțat. Copilul avut cu fost ...

Bună ziua,
În urma cu 6 ani am divorțat. Copilul avut cu fost sotie ( fetita în vârstă de 12 ani, pe atunci ) a ales sa rămână în grija mea iar Instanta a încuviințat acest lucru.
Deranjata de aceasta situație, fosta soție ne-a făcut numeroase șicane. Torul a culminat anul trecut ( 17 ani avea copilul ) cu o plângere la Protecția copilului ( din câte am dedus, pentru rele tratamente și abuz asupra copilului). După ancheta de rigoare, cu discuții cu subsemnatul și copilul, adrese și chestionare la școală, concluzia comunicata a fost : "acuzațiile nu se sustin".
Dar cum asta nu a fost suficient, anul acesta fiica mea ( are 18 ani acum ) a fost citata la politie intr-un dosar penal,( deschis la cererea fostei soții ( în calitate de victima iar acolo a fost interogața în legătură cu abuzuri fizice și sexuale din partea mea. În urma interogatoriul I s-a spus ca v-a primi acasă o rezoluție.
Întrebarea mea este următoarea; pot întreprinde o acțiune în instanta împotriva fostei soții pentru toate aceste scanări și eventual pot solicita daune morale ?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Cum pot sa-mi vad copilul? ovidiuvk ovidiuvk Buna ziua! In urma unui proces de divort, fetita mea a fost incredintata mamei. Fosta mea sotie, inainte de pronuntarea sentintei prin care mi se permitea ... (vezi toată discuția)
Lamuriti-ma!! Sonji Sonji Victima se plange unor prieteni ca a fost agresata sexual de propriul parinte..de la varsta de 12 ani(acum 16).Prietenii sfatuiesc victima sa depuna neaparat ... (vezi toată discuția)
Minora insarcinata alexandrapopovixar alexandrapopovixar Buna ziua, am o prietena in varsta de 14 ani si este insarcinata. Ea locuieste cu tatal copilului si se inteleg de minune, ba chiar cand ea va inplini varsta ... (vezi toată discuția)