avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna. Am vandut un autoturism iar noul proprietar a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna. Am vandut un autoturism iar noul proprietar a zis ca o ...

Buna. Am vandut un autoturism iar noul proprietar a zis ca o trece pe iel,doar ca inainte so inmatriculeze pe dansu la randul sau a vanduto iar dupa dosar nu a mai venit nimeni. Am fost la politie si mi sa zis sa fac reclamatie in instanta si asa pot rezolva prblema.
Dar ce doresc eu sa stiu este cum deschid eu dosar in instanta sau este nevoie de avocat ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 07:30, 29 August 2023
Pentru dvs. e mai sigură varianta cu avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vandut masina cu acte cum pot so radiez Dinuneculai Dinuneculai Buna ziua am vandut o masina cu tot cu acte .am pierdut copia de buletin a persoanei. Cum pot sa gasesc masina so radiez sau sa o denunt la furt .va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Amenda rovineta nicugheri nicugheri am vandut un autoturism acum un an si mi-a venit amenda ca nu are rovineta platita am actionat in instanta si am castigat,acuma mi-a venit alta pe acelas ... (vezi toată discuția)
Am vandut masina - cum o radiez? tavala tavala Am vandut in 2008 o dacie 1310.m-am intalnit cu cumparatorul ne-am inteles la pret iar eu am facut greseala sa ii inmanez talonul si cartea masini,asta se ... (vezi toată discuția)