avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Sunt eligibil pentru programul Casa verde?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Sunt eligibil pentru programul Casa verde?

Bună ziua. Desfășor activitate de broker în asigurări și conf legislației, am fost obligat sa ma înregistrez la ANAF și am CUI de persoana fizica înregistrată. Nu decontez nimic pe imobil. Sunt eligibil pentru programul CASA VERDE?
Ultima modificare: Marți, 29 August 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen secundar iulianro iulianro Buna ziua! Pana la 01.01.2015 la modificarea codului fiscal, am activat in domeniul asigurarilor ca asistent in brokeraj-persoana fizica cu contract de mandat ... (vezi toată discuția)
Drepturile si obligatiile celor inregistrati la anaf ptr profesii liberale iulianama iulianama Bună ziua, Supun atenţiei dvs urmatoarea speţă. În prezent am încheiat un Contract de Mandat, ca şi fersoană fizică,cu un Broker de asigurari, ... (vezi toată discuția)
Functionare punct de lucru pe pfa moonprincess moonprincess Buna ziua. Am inchiriat pe PFA, din 15 mai, o casa pentru a-mi deschide punct de lucru. Imediat ce proprietarul (persoana fizica) va inregistra contractul la ... (vezi toată discuția)