avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum se taxeaza \"Return of Capital\"
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum se taxeaza "Return of Capital"

Buna ziua, cum se taxeaza in Romania veniturile obtinute sub forma de "Return of Capital" in cazul REITs listate in SUA? Se taxeaza ca dividende (cu 8%), cu 1%/3% ca pentru vinzare actiuni sau nu se taxeaza deloc pina in momentul vinzarii actiunii respective? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 29 August 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Firma offshore in delaware? ecomtlv ecomtlv Buna ziua, Am in plan sa imi infiintez noua firma in Delaware, SUA. Va fi necesar sa platesc impozit pe banii retrasi din firma in conditiile in care voi ... (vezi toată discuția)
Impozit pe tranzactiile imobiliare eeeee eeeee Buna ziua! Nu stiu daca am postat exact unde trebuie , dar va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri in ceea ce priveste impozitul perceput la vanzarea unui ... (vezi toată discuția)
Capitalul social este un venit? Alin2009 Alin2009 Buna seara ... am si eu o intrebare...e putin mai delicat...de exemplu... eu sunt administrator la o firma ( SRL ) si am un asociat. Eu detin 90% parti sociale ... (vezi toată discuția)