avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construcție lângă cimitirul eroilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construcție lângă cimitirul eroilor

Bună ziua,

Vreau să cumpăr în satul în care locuiesc un teren intravilan care se află vis a vis de un cimitir al eroilor care aparține de Ministerul Culturii. Credeți că se pot construi pe acel teren niște căsuțe de vacanță sau ar putea exista anumite probleme? Mulțumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Avocat Liviu Samoila , Avocat 15:22, 30 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Cel mai probabil terenul se afla in zona protejata si veti avea nevoie de un aviz de la Culte. Pentru a cunoaste situatia juridica si regimul de inaltime + CUT/POT, va recomand sa solicitati eliberarea unui certificat de urbanism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie atepelus atepelus Autorizatia se poate obtine in baza PUG( certificat de urbanism) la terenurile libere de contructii sau este obligatoriu ca zona sa aiba o documentatie ... (vezi toată discuția)
Probleme avize puz ContSters467286 ContSters467286 Buna ziua! Apelez si eu la sprijinul dumneavoastra cu urmatoarea speta:in ocombrie anul 2017 am achizitionat in Targoviste un teren intravilan agricol in ... (vezi toată discuția)
Cumparare pamant andreisuciu73 andreisuciu73 buna tuturor.as vrea sa stiu la cumpararea unui teren care in cartea funciara ii trecut ca si teren arabil,cu suprafata de 650m cat m ar costa toate taxele la ... (vezi toată discuția)