avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Un functionar public poate fi angajat cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Un functionar public poate fi angajat cu contract ...

Buna ziua,
Un functionar public poate fi angajat cu contract de munca in cadrul altei institutii publice?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:47, 30 August 2023
Nu...

legea nr. 161/2003
ART. 94
...
(2) Funcționarii publici nu pot deține alte funcții și nu pot desfășura alte activități, remunerate sau neremunerate, după cum urmează:
a) în cadrul autorităților sau instituțiilor publice;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! sunt functionar public iar mama mea este o persoana ... Alionia Alionia Buna seara! sunt functionar public iar mama mea este o persoana cu maxima dependenta. Intrebarea mea este daca eu, in calitatea pe care o am, pot sa am un ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii Buzoiu Robert Buzoiu Robert Buna ziua. Sunt secretar in cadrul unei primarii, deci ocup o functie publica de conducere. Postul de consilier juridic(contractual) este vacant. Eu ... (vezi toată discuția)
Angajare pe perioada suspendarii adinaap adinaap Buna ziua, Ma pot suspenda 1 an din functia publica in baza art 95 alin 2 din legea 188/1999 si in acest timp sa ma angajez pe baza de CIM intr-o institutie ... (vezi toată discuția)