avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transmitere documente la casa de pensii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transmitere documente la casa de pensii

Buna ziua,
ma confrunt cu o neclaritate,pe care va rog mult sa m ajutati sa o clarific, si anume:
in perioada mai 2016-oct. 2016, am documentele doveditoare, din punctul meu de vedere, ca angajatorul meu de la cea vreme a virat la casa de pensii , obligatiile privind stagiu de cotizare , respectiv ordine de plata,foi de varsamant, state de plata (in original) .De la Casa de Pensii Buzau, mi s a spus , verbal, ca nu au fost depuse declaratiile nominale de la aceea vreme, si ca sunt obligata sa le retransmit, inclusiv pe suport electr0nic. Mentionez ca angajatorul nu mai detine acelasi program de contabilitate, dischete. In aceea perioada am lucrat doar 2 ore pe zi.
Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc anticipat! Mentionez de asemenea, ca o declaratie de la angajator nu este valabila!
Ultima modificare: Miercuri, 30 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 30 August 2023
Notificati CJP ca detineti documente care atesta ca angajatorul a virat obligatiile ce ii revin (anexati copii xerox dupa acestea). Cereti raspuns scris de la CJP, nu vorbe.
Nu are nicio legatura plata cu ce v-a spus Casa de Pensii .. solicitati fostului angajator sa faca dovada depuneriii declaratiei D112.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata contributiilor la asigurarile sociale Marcela33 Marcela33 Buna ziua, Am lucrat intr-o societate comerciala care a falimentat, inainte de faliment nu a platit doi ani contributiile la bugetul asigurarilor sociale. ... (vezi toată discuția)
Declaratie nominala cass duni duni Buna ziua. Suntem de la o instituie publica, bugetara, si avem un coleg care si-a depus dosarul de pensionare, iar cei de la Casa de Pensii sustin ca nu am ... (vezi toată discuția)
Ordin de plata cas utilizatorx utilizatorx Bună ziua! As vrea să știu la ce instituție (în afara de angajator) pot solicita copie după foi de varsamânt (ordine plata) care să ateste virarea CAS ... (vezi toată discuția)