avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copilul meu are vârsta de 19 ani,s-a angajat dar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copilul meu are vârsta de 19 ani,s-a angajat dar urmează și ...

Copilul meu are vârsta de 19 ani,s-a angajat dar urmează și cursurile unei facultăți.Mai poate beneficia de pensie alimentara pe perioada studiilor?Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:45, 31 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca se poate intretine singur, parintii nu mai sunt obligati sa il intretina.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar daca veniturile sunt insuficiente si starea de nevoie persista. Nevoia fiind raportata la un cost firesc, mediu al vietii si nu la extravagante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ionela77 ionela77 buna ziua. Va rog daca se poate sa ne ajutati. Va scriu in numele matusii mele care este divortata de 14 ani,din 1999, cand i-a fost incredintat si fiul spre ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere pentru student care lucreaza magda_ig2212 magda_ig2212 Bună ziua.Am un copil de 19 ani împliniți anul acesta și a primit pensie alimentara pana în luna august si in luna septembrie nu a mai primit.La ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere copil CatanaNelu CatanaNelu Cei doi copii ai mei au fost incredintati in urma divortului spre custodie fostei sotii si am fost obligat la plata pensiei de intretinere copii, dar pana la ... (vezi toată discuția)