avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Certificat de producator
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Certificat de producator

Detin un teren arabil de un hectar vreau sa pun legume și să scot certificat de producător pot sa vind marfă mă in supermarket și dacă da ce acte trebe sa fac si unde trebuie sa ma adresez
Ultima modificare: Joi, 31 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:19, 5 Septembrie 2023
primăria locală eliberează certificate de producător

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin certificatul de producator remus.duta remus.duta Buna ziua.Cum se obtine certificatul de producator agricol?As vrea sa vand pepeni in piata (vezi toată discuția)
Pentru a vinde legume dintr-o sera este suficient sa ai doar certificat de producator? ralvintila ralvintila buna ziua, as dori sa imi construiesc o sera de legume de mici dimensiuni (320mp), in curtea proprie, la tara. Am cateva intrebari: - proprietatea (casa ... (vezi toată discuția)
Certificat de producator GAGIU1982 GAGIU1982 Buna ziua, detin un teren intravilan intr-o comuna (1000 mp). Aici vreau sa ma apuc sa plantez niste catina. Pt. a ma putea racorda la curent am nevoie de ... (vezi toată discuția)