avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună ziua!! Daca am calitatea de Diriginte de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună ziua!! Daca am calitatea de Diriginte de Șantier,și am ...

Bună ziua!!
Daca am calitatea de Diriginte de Șantier,și am și un contract de munca cu o firma de construcții,se poate face dirigenție la un proiect executat de firma la care sunt angajat??Daca da,in ce condiții??
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:46, 31 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate fi vorba de conflict de interese. Ca diriginte de santier va angajeaza beneficiarul de lucrare, cu contract de prestari servicii inregistrat la ANAF. Daca beneficiarul stie ca sunteti angajat al firmei executante de lucrari, imi este greu sa cred, ca va angajeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diriginte de santier loremaria loremaria Stie cineva in ce lege se mentioneaza ca beneficiarul unei constructii este obligat sa aiba un diriginte de santier? Multumesc. (vezi toată discuția)
Ssm Ilhan memet Ilhan memet Buna ziua. In cazul in care eu sunt beneficiarul unei lucrari, si am angajat un constructor sa mi execute lucrarea, angajarea si plata firmei de ssm este in ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese diriginte de santier tsebi tsebi buna ziua, as dori o lamurire pentru un posibil conflict de interese si care ar fi consecintele acestui conflict de interese. situatia este urmatoarea: lucrez ... (vezi toată discuția)